Keynote-puhujat

Tänä vuonna Hallitusklubin teemana on ”Hallitus dynaamisena suunnannäyttäjänä”. Puhujina meillä on kaksi paremmasta tulevaisuudesta innostunutta alansa ammattilaista: Ilkka Halava ja Ville Tolvanen.

ILKKA HALAVA

The Fast Decade: kun autopilotti ei ole vaihtoehto

– miten hallitustyö reagoi, kun uusi normaali ei ole lineaarinen
– miltä näyttää 2020-luvun tuottava organisaatio
– loppuuko kymmenen vuoden investointikooma ja jos, niin miten?

Ilkka Halava on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frontier Oy:n sekä Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on yksi Suomen suosituimmista puhujista ja monen organisaation luottosparraaja. Sydämellinen radikaali, sovittelija, myötäajattelija. Mahdollisten tulevaisuuksien tarkkanäköinen kartoittaja ja vaikeidenkin ongelmien kärsivällinen ratkoja. Oppimisaddikti ja paremman huomisen rakentaja.

 

VILLE TOLVANEN

BAAS-hallitustyön uudistaminen digiaikaan

– Näin luot itsellesi voimavarahallituksen.
– Eteenpäin katsova, tuloksellinen hallitustyö
– Digiajan työkalut hallituksen avuksi!

Ville Tolvanen on kokenut strategi, kasvuyrittäjä ja asiantuntija. Villen  erikoisosaamista on visio- ja strategiatyöskentely, hallitustyö, markkinointi ja digitalisaatio. Ville on perustanut Facebook-yhteisön ”Omistajat.org” jonka missiona on saada Suomeen parempia omistajia. Kehitämme omistajuuden ideologiaa, työkaluja, sisältöjä ja vertaistukea. Tavoitteena on rakentaa vastuulliseen ja ammattimaiseen omistajuuteen systeeminen työkalupakki.