Yhteistyökumppanit

Pohjanmaan Ekonomitoimisto
Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy on taloushallinnon ja liiketoiminnan kehittämisen palvelutalo sekä auktorisoitu tilitoimisto. Meillä on markkinoiden laajin taloushallinnon palvelu- ja ohjelmistovalikoima, josta pyrimme löytämään aina asiakkaillemme parhaat ratkaisut henkilökohtaisella palvelulla.

Amiko
Amiko tarjoaa intohimolla työelämän joustavia ratkaisuja! Olemme Suomen henkilöstöalan kovimpia ammattilaisia sekä yksi nopeimmiten kasvavista yrityksistä. Toimintamme perustuu vankkaan kokemukseemme, sekä laajaan toimialatuntemukseemme. Osaajapula yllättää usein yrityksen – laajan verkostomme ansiosta pystymme löytämään tekijät erittäin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Palvelumme eivät rajoitu rekrytointiin, vaan tarjoamme kokonaisvaltaisia henkilöstöratkaisuja.

Wedeco
Wedeco on vuonna 1987 perustettu sijoitusyhtiö, joka sijoittaa pk-yrityksiin. Wedeco on olllut historiansa aikana omistajana ja sijoittajana noin 100 pk-yrityksessä. Tänä päivänä omistajana 9 yrityksessä.

LATO Tools
LATO on digitaalinen työkalu strategian toimeenpanon johtamiseen ja seurantaan, joka soveltuu kaikille toimialoille organisaation koosta riippumatta. LATO:lla strategianseurannasta luodaan digitalisoitu ja strukturoitu prosessi, joka helpottaa johtoryhmätyötä ja sitouttaa työtekijöitä.

Nooga Consulting
Arjessa tukemisesta kasvustrategiaan – tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä
Nooga tarjoaa liiketoiminnan ja organisaation kehittämistä sekä liiketoiminnassa tarvittavia sovelluksia, integraatioita ja muita digitaalisia ratkaisuja. Hallituksen jäsen – valitse päätöksenteon tueksi luotettava kumppani tuottamaan ajantasaista ja oikeaa tietoa.

Opsec
Opsec Oy tuottaa tietohallinnon, tietoturvan ja tietosuojan asiantuntijapalveluita, digiympäristön valvonta-, ylläpito- ja tukipalveluita ja IT-tutkintapalveluita. Opsec Oy:n asiantuntijat auttavat asiakkaita menestymään tuottamalla liiketoimintaa tukevia digiympäristön palveluita sekä hallinnollisella että teknisellä tasolla.

Translink CF
Translink on yrityskauppoja ja rahoitusjärjestelyitä toteuttava investointipankki, jonka asiakkaita ovat ensisijaisesti yrittäjät ja perheyhtiöt. Tiimimme vei läpi eniten transaktioita Q1/2021 aikana Pohjoismaissa. Olemme myös Nasdaq-pörssin valtuuttama Certified Advisor Helsingissä ja Tukholmassa.