Tapahtumat

Vuosi 2021 on tapahtumien vuosi! Hallituspartnerit Pohjanmaa järjestää valtakunnallisen Partneripäivän 6.-7.10. Seinäjoella ja perinteikkään alueellisen Hallitusklubin 26.8. Vaasassa.

Partneripäivä 6.-7.10.2021

Partneripäivä on vuotuinen tapahtuma, jossa hallitusammattilaiset kohtaavat hallituksen jäseniä hakevia yrityksiä. Tänä vuonna teemana on ”Kohtaa toinen ammattilainen osaamisen ytimessä”. Partneripäivässä pohditaan erityisesti sitä mistä on hallitusammattilaisen osaaminen tehty. Tule ja poimi parhaat ideat sovellettavaksi omaan hallitustyöhösi tai yritykseesi! Katso tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautumiset Partneripäivän sivuilta!

 

Hallitusklubi 26.8.2021

Hallitusklubi kokoaa pohjalaisia, eteläpohjalaisia ja keskipohjalaisia pk-yritysten vaikuttajia yhteen kuulemaan ja keskustelemaan hallitustyön kehittämisestä. Järjestyksessä neljättä kertaa pidettävä klubi rantautuu tällä kertaa Vaasaan.

Hallitusklubin teemana on ”Hallitus dynaamisena suunnannäyttäjänä”. Hallitusklubi on tarkoitettu kaikille hallitustyöskentelyn kehittämisestä kiinnostuneille, Hallituspartnerit Pohjanmaan jäsenille sekä HHJ-kurssin käyneille.

Merkitse molemmat kalenteriisi jo nyt!