Tapahtumat

Vuosi 2021 on tapahtumien vuosi! Hallituspartnerit Pohjanmaa järjestää perinteikkään alueellisen Hallitusklubin 26.8. Vaasassa ja valtakunnallisen Partneripäivän 6.-7.10. Seinäjoella.

Hallitusklubi 26.8.2021

Hallitusklubi kokoaa pohjalaisia, eteläpohjalaisia ja keskipohjalaisia pk-yritysten vaikuttajia yhteen kuulemaan ja keskustelemaan hallitustyön kehittämisestä. Järjestyksessä neljättä kertaa pidettävä klubi rantautuu tällä kertaa Vaasaan Wasa Innovation Centerissä.

Hallitusklubin teemana on ”Hallitus dynaamisena suunnannäyttäjänä”. Puhujina ovat Ville Tolvanen ja Ilkka Halava. Hallitusklubi on tarkoitettu kaikille hallitustyöskentelyn kehittämisestä kiinnostuneille, Hallituspartnerit Pohjanmaan jäsenille sekä HHJ-kurssin käyneille.

 

Partneripäivä 6.-7.10.2021

Partneripäivä on vuotuinen tapahtuma, jossa hallitusammattilaiset kohtaavat hallituksen jäseniä hakevia yrityksiä. Tänä vuonna teemana on ”Kohtaa toinen ammattilainen osaamisen ytimessä”. Partneripäivässä pohditaan erityisesti sitä mistä on hallitusammattilaisen osaaminen tehty. Tule ja poimi parhaat ideat sovellettavaksi omaan hallitustyöhösi tai yritykseesi! Katso tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautumiset Partneripäivän sivuilta!

 

Merkitse molemmat kalenteriisi jo nyt!