Hallitusammattilaisilta maksutonta kriisineuvontaa yrityksille


Kokeneet elinkeinoelämän hallitusammattilaiset ja asiantuntijat tarjoavat maksutta apunsa mm. sopeuttamistoimiin ja rahoitusjärjestelyihin liittyen ja sparraavat yrityksiä uusista liiketoimintamahdollisuuksista.

Hallituspartnerit Pohjanmaa ry yhteistyössä Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamareiden kanssa tarjoaa keskusteluapua ja asiantuntemusta alueen yritysten käyttöön koronakriisin aiheuttamissa haasteissa. Palvelu on maksutonta ja saatavilla kaikille Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla toimiville yrityksille ja yrittäjille.

– Tukipalveluun on jo lyhyessä ajassa ilmoittautunut parisenkymmentä erittäin kokenutta asiantuntijaa. He tarjoavat ensiapuna neuvontaa, verkostojaan ja mahdollisuutta keskustella yrityksen ongelmatilanteista, kertoo Hallituspartnerit Pohjanmaan toiminnanjohtaja Matti Sepponen.

Kokeneet elinkeinoelämän hallitusammattilaiset ja asiantuntijat tarjoavat apunsa muun muassa sopeuttamistoimiin ja rahoitusjärjestelyihin liittyen ja sparraavat yrityksiä uusista liiketoimintamahdollisuuksista. Asiantuntijat auttavat myös ohjaamaan yrittäjiä eri yritystukiorganisaatioiden palveluiden piiriin.

Yritykset ja yrittäjät voivat jättää yhteydenottopyynnön tukipalveluun tästä.

Yrityksiä pyydetään vastaamaan muutamiin tarkentaviin kysymyksiin, jonka jälkeen yritysasiantuntijamme ottavat heihin yhteyttä. Toiminta on ehdottoman luottamuksellista. Myöskään käytävät keskustelut eivät velvoita yritystä mihinkään.

Selätetään koronakriisi yhdessä!

Lisätietoja:

  • Toiminnanjohtaja Matti Sepponen, 045 890 9212, matti.sepponen@kauppakamari.fi
  • Hallituksen puheenjohtaja, Pohjanmaan kauppakamarin johtaja Paula Erkkilä, 044 781 0704, paula.erkkila@kauppakamari.fi
  • Toimitusjohtaja Pertti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, 040 534 0875, pertti.kinnunen@kauppakamari.fi