Hallituspartnerit Pohjanmaa ry aloittaa hallituksen jäsenten välitystoiminnan


Menestyvillä ja kasvavilla yrityksillä hallitustyöskentely on usein aktiivista ja hallituksessa on ulkopuolisia jäseniä. Hallitus sparraa, tuo osaamista, näkemystä ja yhteyksiä, joilla yritys voi nousta uudelle tasolle.

Pohjanmaan Hallituspartnerit ry on aloittanut toimintansa syksyllä 2016 osana vaalilautakunnallista Hallituspartnerit-verkostoa. Tarkoituksenamme on tehokasta hallitustyöskentelyä edistämällä luoda pk-yrityksistä vahva pohja Pohjanmaan talouden kasvulle. Yhdistyksen toiminta ulottuu Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakuntiin eli ts. Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan Kauppakamarien alueille.

Yhtenä palvelunamme on auttaa alueen yrityksiä löytämään uusia, päteviä osaajia hallituksiinsa. Aloitamme kartoittamalla yrityksesi tarpeet ja kriteerit hallituksen jäsenen osaamiselle. Tämän jälkeen etsimme kriteereihin sopivia jäsenehdokkaita ja esittelemme heidät yritykselle.

Välitystoimintaan osallistuvat yrityksen omistajien tai edustajien lisäksi Hallituspartnerien vastuuhenkilö ja välitystiimi. Ehdokkaita etsitään Hallituspartnereiden jäsenistöstä, HHJ-tutkinnon suorittaneista, HHJ-kurssin käyneistä sekä muista lähteistä.

Ota meihin yhteyttä, kerromme lisää. Voit hyödyntää myös talven 2017 kampanjamme. Etsimme sinulle luottamuksellisesti pätevän hallituksen jäsenen.

Lisätietoa saat internet sivuiltamme pohjanmaa.hallituspartnerit.fi tai jäsenvälitysvastaava Erkki Petäjältä, 0400 664237 erkki.petaja@solutum.fi

Hallituspartnerit Pohjanmaa ry

Mikko Isoniemi
Hallituksen puheenjohtaja

Erkki Petäjä
Hallituksen jäsen