Jari Noppa Hallituspartnerit Pohjanmaa ry:n ruoriin


Hallituspartnerit Pohjanmaa ry on valinnut HHJ Jari Nopan uudeksi toiminnanjohtajaksi. Nopalla on pitkä kokemus erilaisista liikkeenjohdon tehtävistä sekä kansainvälisissä että kotimaisissa yrityksissä sekä yrittäjänä. Hallituspartnerit Pohjanmaassa hän aloittaa 1.1.2022, kun aiemmin tehtävässä toiminut Matti Sepponen jää eläkkeelle.

– Hallituspartnerit Pohjanmaa ry:n toiminnassa ovat nyt takanapäin pioneerivaihe ja voimakkaan kasvun vaihe. Edessä on toiminnan vakiinnuttaminen ja kehittäminen, ja tähän uuteen vaiheeseen etsimme ja löysimme aktiivisen, tulostavoitteellisen ja markkinointi- ja myyntihenkisen luotsin, sanoo yhdistyksen puheenjohtaja, Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Paula Erkkilä.

– Uudessa roolissani kaikki asiat loksahtavat kohdalleen. Pääsen hyödyntämään pitkää kokemustani liiketoimintojen johdon tehtävissä sekä hallitustyössä ja auttamaan hallitustyön kehityksessä pohjalaisia yrityksiä. Uskon, että tehokas hallitustyö on vielä monessa yrityksessä hiukan käyttämätön voimavara liiketoiminnan kokonaisuutta ja omistajastrategian toteutumista ajatellen, toteaa Jari Noppa. Jari Noppa on asunut ja työskennellyt pitkään pääkaupunkiseudulla, ja paluumuuttaa nyt takaisin Pohjanmaalle

– Olen kotoisin Seinäjoelta, ja onkin hienoa päästä takaisin Pohjanmaalle vaikuttamaan yritysten liiketoiminnan kehitykseen hallitustyön kehityksen kautta. Olen asunut pitkään perheen kanssa pääkaupunkiseudulla, mutta meillä on koko ajan ollut tukikohta myös Pohjanmaalla Bergössä, jonne nyt asetun, Noppa sanoo.

Hallituspartnerit Pohjanmaa ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka päätehtävänä on kohtauttaa hallitusosaajia ja oman hallitustyönsä kehittämistä suunnittelevia pk-yrityksiä. Yhdistys auttaa yrityksiä löytämään hallitukseensa osaavia ja kokeneita elinkeinoelämän ammattilaisia, järjestää hallitustyöaiheista koulutusta, kehittää alueen ja jäsenistön hallitusosaamista ja tarjoaa pk-yrityksille kokemusta, näkemystä, tietoa ja taitoa hallituksen laajentamiseen ja hallitustyön kehittämiseen. Yhdistyksellä on Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla lähes 100 jäsentä. Valtakunnalliseen verkostoon kuuluu jo yli 1000 hallitusammattilaista.

– Hallituspartnerit Pohjanmaa on ollut näköalapaikka alueen pk-yrityksiin, sanoo vuoden vaihteessa eläkkeelle siirtyvä toiminnanjohtaja Matti Sepponen. – Yhdistys on ollut mukana toteuttamassa HallituksetTöihin! -kampanjaa, jossa yrityksiä on aktivoitu käynnistämään ja kehittämään hallitustyöskentelyään. Kymmenet yritykset ovatkin täydentäneet hallitustaan riippumattomilla asiantuntijajäsenillä ja hankkineet myös hallitustyöhön lisäoppia HHJ-kursseilta. Kuluneiden neljän vuoden aikana yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut kolminkertaiseksi, summaa Sepponen päättyvää kauttansa.

Lisätietoja antavat:
puheenjohtaja Paula Erkkilä, 044 781 0704
toiminnanjohtaja Jari Noppa, 040 833 0083

Kuva: Jari Noppa