Pertti Kinnunen Hallituspartnerit Pohjanmaa ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi


Hallituspartnerit Pohjanmaa ry on kutsunut uudeksi osa-aikaiseksi toiminnanjohtajakseen Pertti Kinnusen, joka on aiemmin toiminut Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtajana. ”Hallituspartnerit Pohjanmaa ry:n toiminnassa on tärkeää toiminnan vakiinnuttaminen, kehittäminen ja laajentaminen ja tätä työtä jatkamaan palkkasimme erinomaiset yritys- ja sidosryhmäverkostot omaavan luotsin”, toteaa yhdistyksen puheenjohtaja, Heimland Invest Oy:n toimitusjohtaja Sami Kulla. ”Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästäni, jossa pääsen […]

Hallituspartnerit Pohjanmaa ry on kutsunut uudeksi osa-aikaiseksi toiminnanjohtajakseen Pertti Kinnusen, joka on aiemmin toiminut Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtajana. ”Hallituspartnerit Pohjanmaa ry:n toiminnassa on tärkeää toiminnan vakiinnuttaminen, kehittäminen ja laajentaminen ja tätä työtä jatkamaan palkkasimme erinomaiset yritys- ja sidosryhmäverkostot omaavan luotsin”, toteaa yhdistyksen puheenjohtaja, Heimland Invest Oy:n toimitusjohtaja Sami Kulla.

”Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästäni, jossa pääsen hyödyntämään pitkää kokemustani yritysten ja yritysverkostojen kehittäjänä. Näen pk-yritysten hallitustyössä ja sen kehittämisessä edelleen paljon tehtävää, mutta myös valtavia uusia mahdollisuuksia. Jos pk-yritys lähtee tosissaan kehittämään omaa hallitustyöosaamistaan ja käynnistää aidon hallitustyön, se tulee samalla käynnistäneeksi monia muitakin prosesseja ja toimintatapoja, jotka lähes automaattisesti johtavat parempaan ja systemaattisempaan liiketoimintaan, parempaan tulokseen sekä kasvaneeseen kykyyn selviytyä erilaisista yllättävistäkin muutoksista, joita viime vuosina on riittänyt”, sanoo Pertti Kinnunen.

Hallituspartnerit Pohjanmaa ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka päätehtävänä on kohtauttaa hallitusosaajia ja oman hallitustyönsä kehittämistä suunnittelevia pk-yrityksiä. Yhdistys auttaa yrityksiä löytämään hallitukseensa osaavia ja kokeneita elinkeinoelämän ammattilaisia, järjestää hallitustyöaiheista koulutusta, kehittää alueen ja jäsenistön hallitusosaamista ja tarjoaa pk-yrityksille kokemusta, näkemystä, tietoa ja taitoa hallituksen laajentamiseen ja hallitustyön kehittämiseen. Yhdistyksellä on Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla lähes 100 jäsentä. Valtakunnalliseen verkostoon kuuluu jo yli 1000 hallitusammattilaista.

Lisätietoja antavat:

puheenjohtaja Sami Kulla, 044 320 0367

toiminnanjohtaja Pertti Kinnunen, 040 5340 875