Hallitukset töihin! – Pohjanmaa -hanke käynnistynyt


Aktiivinen, hyvä hallitustyöskentely on monen hyvän yritystarinan taustalla. Ilman hallitustyötä yrittäjä joutuu usein tekemään suuriakin päätöksiä ilman keskustelukumppania tai ulkopuolisen tuomaa näkökulmaa.

Laita yrityksen hallitustyö uuteen vauhtiin!

Hallitustyö tuo pienillekin yrityksille merkittävää lisäarvoa ja maksaa itsensä takaisin nopeasti. Hallitus toimii yrittäjän tukena ja sparraajana, kun yrityksen tulevaisuutta pohditaan ja toteutetaan. Erityisen merkityksellistä se on yrityksen suurissa muutostilanteissa, kuten sukupolven vaihdoksessa, viennin aloituksessa tai aivan uuden liiketoiminnan käynnistämisessä.

Hallituspartnerit Pohjanmaa ry on käynnistänyt Pohjanmaalla Hallitukset Töihin! – Pohjanmaa -hankkeen yritysten tueksi. Hanke suunnataan alle 50 henkilöä työllistäviin kasvu- ja kehityshakuisiin yrityksiin. Hankkeessa tuotetaan yrityksille yritysanalyysi ja yrittäjä saa myös tietoa hallitustyöstä ja sen organisoinnista veloituksetta. Mahdollisesta hallituksen jäsenen tai asiantuntijajäsenen hakupalvelusta yritys maksaa pienen ”löytöpalkkion”, jos sopiva jäsen on hallitukseen nimitetty.

Hankkeen pääasiallinen rahoitus tulee Leader-ohjelman kautta EU:n Maaseuturahastosta ja alueen kunnilta Yhyres ry:n ja Aktion Österbotten rf:n hallinnoimana. Lisäksi hankkeen osarahoittajina ja taustavoimina ovat Hallituspartnerit Pohjanmaa ry:n lisäksi Liikesivistysrahasto, Pohjanmaan kauppakamari, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät sekä Vaasan Seudun Kehitys Oy (VASEK).

Läs mera på svenska!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!
Seppo Lamminmäki, projektipäällikkö
puh. 050 059 8859, seppolamminmaki@gmail.com

Lataa esite:

suomeksi / ruotsiksi